Over transportopleider

Wie zijn wij

Transportopleider is een vereniging van ervaren opleiders die door een unieke samenwerking een landelijke dekking garanderen. Via het internetportaal Transportopleider.nl kunnen transportondernemingen en logistieke bedrijven opleidingen inkopen ongeacht de locatie van een vestiging. Bovendien maakt Transportopleider het aanbod van opleidingen voor de transport en logistieke branche in Nederland inzichtelijk en toegankelijk voor de markt.

Onze visie en missie

Door samenwerkingsverbanden bundelt Transportopleider kennis en kunde van grote regionale spelers. Door zich te verenigen kunnen leden grotere en landelijke accounts bedienen. Bij Transportopleider zitten klanten met een grote partij aan tafel die grote opdrachten aankan. Daarnaast wordt bij Transportopleider met één aanspreekpunt gewerkt; deze persoonlijke aanpak garandeert dat het overzicht voor de klant behouden blijft.

Transportopleider wil op termijn dé landelijke opleider zijn en de partij die het behoud van de logistiek professional waarborgt. De vereniging wil leerlingen van het begin tot het eind van hun carrière volgen, begeleiden en opleiden: een leven lang leren staat centraal.

Onze droom

Transportopleider streeft naar een vloeiende onderlinge samenwerking tussen de leden van de vereniging waar klanten en kennis gedeeld worden. Om deze droom te verwezenlijken wordt gezamenlijk gebouwd aan en gebruik gemaakt van innovatieve technieken en systemen.

Onze beloftes

Transportopleider wil haar klanten ontzorgen via het online portal van www.transportopleider.nl. Via het portal kunnen klanten eenvoudig terug zien welke opleidingen er zijn, zich (op)nieuw inschrijven en zien wat werknemers nog moeten doen en wat ze al gedaan hebben. Daarnaast is er voor de cursisten een eigen leeromgeving. Door middel van dit vooruitstrevende technische systeem worden klanten ontzorgd op alle fronten. Niet alleen regionale klanten, maar ook klanten met een landelijke dekking kunnen hierdoor optimaal bediend worden en profiteren van het online portal waar alle informatie over logistieke opleidingen en werknemers beschikbaar is en gemakkelijk aangevuld kan worden.